Hur mår du, egentligen? Det är en fråga som ibland inte är så enkel att svara på. Kanske har du vant dig vid att känna dig trött och orkeslös, eller också går du ovetandes omkring och bär på någon näringsbrist som hade varit bra att upptäcka lite tidigare. Att göra en hälsokontroll är inte alltid det billigaste, men som tur är har vi tipset för dig som vill hitta rabattkoder på hälsokontroller!

Med rabattkod till Werlabs kan du enkelt göra en hälsokontroll som analyserar ditt blod med ett blodprov. Kopiera in rabattkoden när du beställer, använd mobilt bank-ID och ta ett enkelt blodprov som ger snabba svar på din fysiska hälsa. Med ett eget beställt blodprov kan du själv välja vad det är du vill testa, något som du inte kan göra hos till exempel vårdcentralen som behöver prioritera sina provtagningar efter sina egna bedömningar och kapacitet.

Upptäck näringsbrist och blodstatus

Idag är det många av oss som tänker mycket på vad det är vi stoppar i oss. Kanske har vi många etiska dilemman vi fäktas med – för andra handlar det kanske om att vi föredrar en viss typ av mat och äter kanske inte så varierat som vi tror att vi gör. Att leva med näringsbrist är något som kan gå en relativt obemärkt förbi. Symtomen kan istället komma så pass smygande att man kan vänja sig vid tillståndet av att känna sig hängig och liknande. Du kan också få tydliga symtom: håravfall, orkeslöshet och bleka läppar brukar vara tecken på att det är något som inte är helt i balans i kroppen.

Att ha näringsbrist är en vanlig åkomma och kan drabba elitidrottare, veganer, äldre och yngre. Därför är det viktigt att testa sin blodstatus med jämna mellanrum för att säkerställa att man får i sig de nödvändiga näringsämnen som behövs för att kunna leva ett vitalt liv. Med en rabattkod kommer man långt, eftersom testerna är omfattande och inte alltid de billigaste. En investering i sin hälsa kan göra att man vägleds att ta bättre beslut om sin kost och sin träning, och förhoppningsvis kan det leda till en ökad livskvalitet.