Så fort en ny mobil från Apple börjar bli färdigt och ska skeppas ut på marknaden blir det helt kaos bland kritiker och de som vill vara först med allt det nya – för iPhone 6 är det inget undantag.

När det kommer till Apple så är det mer än bara ett företag. Det är som om det är en hel livsstil. Har man väl börjat med en produkt från dem så är det svårt att gå över till ett annat märke. Man får ett ”välkommen till familjen” av andra som redan sitter på många olika produkter och man känner en stor tillhörighet. Då man kan känna så mycket för ett märke kan man förstå hur stor förväntan är när det kommer till den nya telefonen.

Läckta bilder

Ja, många nyfikna själar är det, och fler och fler bilder börjar läcka ut om hur smartphonen ser ut. Om dessa uppgifter stämmer, här kan du se bilder från en Twittrare som lagt upp bilden och vars läckor alltid stämt förut, så kommer telefonen att komma i två olika storlekar: en med 4,7 tum samt en 5,5 tum. Och man måste ge de i Kina en eloge då de redan nu börjar producera skal för den nya modellen med den nya storleken. Visst är det bra att vara först.

Visst att man vill vara med i svängen och ha det nyaste nya, men har man precis köpt en iPhone 5S kan det kännas lite ovärt. Då kan http://iphonereparation.se/ vara en mycket bättre lösning där du kan lämna in din telefon om du känner att den börjar bli seg och inte alls har ett så charmigt yttre. Så kan du satsa på sjuan sen, för den kommer väl dimpa ner 2015?