Finns det något bättre än rabatter och erbjudanden? Det är dem som gör att man kan slå till på vissa saker man längtat efter länge, eller något som man fastnat för men inte riktigt prioriterat eller haft råd till. Visst kan man hålla på och spara i evigheter, men att hålla utkik efter erbjudanden och kampanjer är ännu smartare! En smart shoppare är en som utnyttjar alla sätt till att få betala ett billigare pris. Här är förslag på några sätt att gå tillväga för att göra riktiga fynd:

  • Något som inte alla vet är att det finns en sajt som samlar rabatter på ett och samma ställe! Detta är ett väldigt hett tips för internetshopparen, det finns lite olika beroende på vad man är ute efter. Låt säga att man vill shoppa produkter nya kläder för våren, då är det bara att klicka in på en rabbatsajt. De har dock inte bara grejer som kläder och liknande utan allt möjligt som man kan tänkas behöva och/eller vilja unna sig.
  • Förutom på internet kan man hitta kuponger och erbjudande i tidningar. Visserligen är det inte lika smidigt eftersom allt inte finns på samma ställe och man får istället hoppas att man har tur att hitta något som passar en, men utkik bör man alltid hålla!
  • I brevlådan får man då och då rabatter hemskickade som man inte bör missa att använda. Ofta är det från matbutiken man i princip alltid handlar på och liknande, och ju mer du handlar desto mer rabatt får du! En ganska god cirkel. På sommaren har dessutom en hel del restauranger rabatter på sina menyer.